Salsa
óra
KEDD-Tuesday
18h
Kubai páros Salsa
tanfolyam/course
KEZDŐ

beginner

Helyszín/Location: Budapest VII. Dohány street 5/b
facing to the house door - to the right - glass door
...

....

Teachers: Laura, Anhela
* *


Ha szeretnél erre a tanfolyamra járni kérjük, hogy regisztrálj
VÁLTÓCIPŐT HOZZ LÉGY SZÍVES

Szükséges-e, hogy a tanfolyamra táncpartnert vigyek magammal?
Egyedül is jöhetsz, sokan pár nélkül járnak. Tanfolyamainkon - például a ruedában - táncközbeni párcserék természetesek, tehát az egyedül érkezők számára is mindig jut partner. Valamint a csoportokban spontán is kialakulnak a táncos párok, természetesen a vezető tánctanár segítségével.

Ha egyedül jövök, a partnerkiválasztás hogyan működik?
A salsa páros tánc. De nem csak kötött párok táncolják, lásd, rueda de casino. Tehát folyamatos párcserére is számíthatsz. Aki partner nélkül jön, az szerencsés esetben talál magának táncos párt a tanulótársak között, de a veztő tánctanár segítségével minden megoldódik. Nincs kötelező: "ez a párod, mától fogva vele táncolsz" kijelölés,
és a szabadságot a legfontosabb emberi értéknek tartjuk, vagyis mindenki maga dönti el mit szeretne, kivel szeretné, és az megfelel-e neki.

Milyen hangulat van az első órán, mire számíthatok, milyen a fiúk-lányok aránya ?
Az utóbbival kezdem: igyekszünk a regisztrált jelentkezőket úgy összeválogatni, hogy a szimpatikus aránypár meglegyen. Természetesen nem utasítunk el táncolni vágyókat azért, mert kevesebb a lány, vagy fiú, mert menet közben is jelentkeznek új tanulók, tehát előbb utóbb kiegyelítődik. Ezt ezidáig még mindig sikerült megoldanunk.

Valamennyit -itt/ott - már tanultam táncolni.
Ez esetben is kezdő tanfolyamra kell jelentkeznem?

Bármilyen táncot is tanultál korábban, az nagyon jó előjel. Ha verseny, vagy társastáncot például, akkor könnyebb dolgod lesz. Ugyan a kubai salsa - az eredeti - meglehetősen más, majd meglátod. Például az alaplépés, a csípőmozgás, a partnervezetés, és a férfi-női dominanciák és még nem beszéltünk a figurákról...

Már tanultam más kubai salsaiskolában, mi a teendőm?
Regisztrálj, töltsd ki az űrlapot, majd gyere, jelentkezz a tanárnál, vagy az isntruktorunknál a helyszínen. Megnéz, és eldönti, hogy milyen szintre tanácsol. Egyébként ha regisztrálsz, akkor a válasz mailben minden szükséges infót megkapsz.

Mi van, ha nem tudok minden órára eljutni?
A táncórák folytatólagosan egymásra épülnek, ezért azt gondoljuk, hogy szerencsésebb a folyamatos részvétel. De ha, - pl.: munkád miatt - csak ritkábban tudsz jönni, talán lassabban fogsz haladni mint a többiek, de ez csak azt jelenti, hogy később tudsz továbblépni egy szintet. És táncóráinkon a vezető tánctanár és szakavatott instruktorok is segíthetik a felzárkóztatásodat.
Fontos! A megvásárolt havi bérleteden fel nem használt órákat nem tudod átvinni a következő hónapra! A táncórákon fotót vagy videót készíteni tilos!


Volna még egy kérdésed? Küldj egy mailt


info


    facebook events
    *órarend*timetable

all rights reserved